Usein kysytyt kysymykset

Jokaisella mökillä on oma soutuvene. Voit vuokrata siihen sopivan sähköperämoottorin tilan väeltä.

 Kyllä voit. Sekä pinnasänky että syöttötuoli ovat lainattavissa Nopolasta etukäteen sovittaessa. NiemiNopolassa on pysyvästi juoniorisänky.

Kyllä voi. Lehti jaetaan Nopolan postilaatikkoon aamupäivällä. Viikonloppujakelua varten tulee huomioida S7-merkintä.

Luonterin puhdas vesi soveltuu sekä peseytymiseen sekä ruoanlaittoon.

Kyllä voi. Erikseen sovittaessa sijaamme mökkiisi valmiit vuoteet. Liinavaatteista peritään 10€ / hlö – sisältäen pyyhkeet.

Ilman muuta. Toki on suotavaa, että ilmoitat isäntäväelle vieraidesi mahdollisesta yöpymisestä. 

RinneNopola ja RantaNopola ovat lemmikkimökkejä. Mutta myös NiemiNopolaan sekä RetroNopolaan voi tuoda lemmikin erikseen sovittaessa.

Pelastusliivit kuuluvat jokaisen mökin varustukseen. Jos et löydä sinulle tai seurueesi jäsenelle oikeaa kokoa, voit kysyä niitä Nopolasta.

NiemiNopola on suunniteltu siten, että pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista. Muilla mökeillä sekä maasto sekä portaat voivat olla esteenä liikkumiselle. Portaisiin rakennetuilla kaiteilla on pyritty helpottamaan rinteessä liikkumista niin RetroNopolassa kuin RinneNopolassa.

Juomavesi tuodaan mökkiin kanisterissa valmiiksi vierailuasi varten. Veden loppuessa sitä saa lisää Nopolan päärakennuksen takaoven vieressä olevasta vesipisteestä.

Mato-ongella ja pilkillä saavat kaikki kalastaa ilman lupaa. Virvelillä, katiskalla ja verkoilla ei saa kalastaa ilman lupaa. 18-64-vuotiailla kalastajilla tulee olla suoritettuna valtion kalastuksenhoitomaksu. Virvelillä kalastamiseen tarvitaan lisäksi paikallinen viehelupa - tämä sisältyy Nopolassa mökkilomaan. Tilalta voit ostaa lisälupia, kuten verkko- ja katiskakalastukseen tarvittavia pyydyslupia.

Saavuttuanne Nopolan päätilalle, me ohjaamme sinut mökille luovuttaen sekä mökin että avaimen.

Mökkivuokra maksetaan joko tilille tai käteisellä paikan päällä. Ennakkovarausmaksu suoritetaan sovitun mukaisesti.