Usein kysyttyä

Jokaisella mökillä on oma soutuvene. Voit vuokrata veneeseen sähköperämoottorin. Pelastusliivit löytyvät jokaiselta mökiltä. Jos et löydä sinulle sopivia liivejä, voit kysyä Nopolasta oikeaa kokoa.

Kyllä voit. Erikseen sovittaessa petaamme vuoteet valmiiksi. Liinavaatteista peritään 10 € / hlö. Pyyhkeet sisältyvät liinavaatevuokraan.

Kyllä. Sekä pinnasänky että syöttötuoli ovat lainattavissa etukäteen sovittaessa. NiemiNopolan vakiovarusteisiin kuuluu juoniorisänky.

Kyllä. Lehti jaetaan Nopolan postilaatikkoon aamupäivällä. Viikonloppujakelua varten tulee huomioida S7-merkintä.

Puhdas Saimaan vesi soveltuu peseytymiseen ja keitettynä myös ruoanlaittoon.

Vieraiden kutsuminen on sallittua. Ilmoitahan meille kuitenkin vieraiden mahdollisesta yöpymisestä mökillä.

RinneNopola ja RantaNopola ovat lemmikkimökkejä. Myös NiemiNopolaan sekä RetroNopolaan voi tuoda lemmikin erikseen sovittaessa.

NiemiNopola on suunniteltu siten, että pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista. Muilla mökeillä valitettavasti maasto sekä portaat rajoittavat liikkumista. RetroNopolassa ja RinneNopolassa liikkumista rinteissä ja portaissa on pyritty helpottamaan kaiteiden avulla.

Juomavesi toimitetaan mökkiin kanisterissa valmiiksi. Veden loppuessa sitä saa lisää Nopolan päärakennuksen takaoven vieressä olevasta vesipisteestä.

Mato-onkiminen ja pilkkiminen on sallittua ilman erillistä lupaa. Jokaisen 18-64-vuotiaan muunlaista kalastusta harjoittavan tulee suorittaa valtion kalastuksenhoitomaksu sekä hankkia Itä-Suomen läänikohtainen viehelupa tai uistelulupa, jonka saat mökkikohtaisesti Nopolasta. Nopola myy myös lisälupia.

Saavuttuasi Nopolan päätilalle me ohjaamme sinut mökille ja luovutamme avaimen.

Vuokran voit maksaa joko tilisiirrolla tai käteisellä paikan päällä. Ennakkovarausmaksu suoritetaan sopimuksen mukaan.