Usein kysytyt kysymykset

Voinko vuokrata perämoottorin veneeseen?

Jokaisella mökillä on oma soutuvene. Voit vuokrata siihen sopivan sähköperämoottorin tilan väeltä 40€/vko.

Voinko saada lastensängyn ja syöttötuolin mökkiin?

Kyllä voit. Sekä pinnasänky että syöttötuoli ovat lainattavissa Nopolasta etukäteen sovittaessa. NiemiNopolassa on pysyvästi juoniorisänky.

Voiko sanomalehden jakelun kääntää mökkiviikolle?

Kyllä voi. Lehti jaetaan Nopolan postilaatikkoon aamupäivällä. Viikonloppujakelua varten tulee huomioida S7-merkintä.

Voiko Saimaan vettä käyttää?

Luonterin puhdas vesi soveltuu sekä peseytymiseen sekä ruoanlaittoon.

Voiko liinavaatteet vuokrata?

Kyllä voi. Erikseen sovittaessa sijaamme mökkiisi valmiit vuoteet. Liinavaatteista peritään 10€ / hlö – sisältäen pyyhkeet.

Saako mökille kutsua vieraita?

Ilman muuta. Toki on suotavaa, että ilmoitat isäntäväelle vieraidesi mahdollisesta yöpymisestä.

Ovatko lemmikkieläimet sallittuja?

RinneNopola ja RantaNopola ovat lemmikkimökkejä. Mutta myös NiemiNopolaan sekä RetroNopolaan voi tuoda lemmikin erikseen sovittaessa.

Onko mökeillä pelastusliivejä?

Pelastusliivit kuuluvat jokaisen mökin varustukseen. Jos et löydä sinulle tai seurueesi jäsenelle oikeaa kokoa, voit kysyä niitä Nopolasta.

Onko liikuntarajoitteisten tai pyörätuolilla liikkuvan mahdollista yöpyä Nopolan Lomamökeissä?

NiemiNopola on suunniteltu siten, että pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista. Muilla mökeillä sekä maasto sekä portaat voivat olla esteenä liikkumiselle. Portaisiin rakennetuilla kaiteilla on pyritty helpottamaan rinteessä liikkumista niin RetroNopolassa kuin RinneNopolassa.

Mökin loppusiivous

Voit nauttia lomastasi loppuun saakka ilman lähtöpäivän loppusiivouspaineita. Nopolan lomamökkien loppusiivous on 95€. Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon tai paikan päällä. Jos tilaat loppusiivouksen, niin tiskaathan kuitenkin astiat, viethän roskat ja laitathan huonekalut paikoilleen sekä otathan liinavaatteet pois pinoon, kiitos.

Jos kuitenkin haluat suorittaa loppusiivouksen itse, niin huomioithan joka mökissä olevat erilliset siivousohjeet. Mökistä löytyy tarvittavat siivousvälineet ja -aineet. Jätäthän mökin sellaisena, kun sen itse sait!

Miten toimia juomaveden suhteen?

Juomavesi tuodaan mökkiin kanisterissa valmiiksi vierailuasi varten. Veden loppuessa sitä saa lisää Nopolan päärakennuksen takaoven vieressä olevasta vesipisteestä.

Kuinka toimia kalastuslupien suhteen?

Mato-ongella ja pilkillä saavat kaikki kalastaa ilman lupaa. Virvelillä, katiskalla ja verkoilla ei saa kalastaa ilman lupaa. 18-64-vuotiailla kalastajilla tulee olla suoritettuna valtion kalastuksenhoitomaksu. Virvelillä kalastamiseen tarvitaan lisäksi paikallinen viehelupa Luonterin kalastusalueelle ja kyse on Pitkälahden osakaskunnasta.

Kuinka saan avaimen mökkiin?

Saavuttuanne Nopolan päätilalle, me ohjaamme sinut mökille luovuttaen sekä mökin että avaimen.

Kuinka mökkivuokra maksetaan?

Mökkivuokra maksetaan joko tilille tai käteisellä paikan päällä. Ennakkovarausmaksu suoritetaan sovitun mukaisesti.